اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود

تظاهرات ضدصهیونیستی مردم در مغرب

صدها نفر از فعالان و مردم مغرب با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور، علیه رژیم رژیم صهیونیستی شعار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۲۶۹
تظاهرات ضدصهیونیستی مردم در مغرب

به گزارش راهبرد معاصر،‌ صدها نفر از فعالان و مردم مغرب شنبه شب در ۳۰ شهر این کشور تظاهراتی برگزار و به توافق سازش امضا شده بین مغرب و تل‌آویو در روز ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰، اعتراض کردند.

 

این تظاهرات بنابه دعوت ائتلاف تشکل‌ها و گروه‌های حامی فلسطین تحت عنوان (الجبهة المغربیة لدعم فلسطین و ضد التطبیع) که شامل ۱۵ تشکل سیاسی، سندیکا و مرکز حقوقی است، برگزار شد.

 

این تظاهرات‌ها با مشارکت فعالان سیاسی و حقوقی از جریان‌های چپ‌گرا و اسلامی در شهرهای کازابلانکا، وجده، مکناس، طنجه، العرائش، الخمیسات، فاس، أکادیر، خریبکه، أبی الجعد، بنی ملال، المحمدیه، القنیطره، أزرو و أزمور برگزار شد.

 

به نوشته وبگاه «العربی الجدید»، در رباط پایتخت مغرب نیز مخالفان سازش با رژیم صهیونیستی تظاهراتی در مقابل مقر پارلمان برگزار کرده و شعارهایی به نشانه همبستگی با فلسطین و علیه سازش با این رژیم سر دادند.

 

تظاهرات‌کنندگان پرچم‌های فلسطین و پلاکاردهایی در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود «فلسطین امانت است و سازش خیانت»، «مبارزه تا نابودی سازش ادامه دارد».

 

معترضان مغربی همچنین پرچم رژیم صهیونیستی را در مقابل پارلمان رباط به آتش کشیدند.

 

در همین ارتباط «الطیب مضماض» هماهنگ‌کننده «جبهة المغربیة لدعم فلسطین و ضد التطبیع» گفت که برگزاری این اعتراضات در ۳۰ شهر حاوی این پیام است که تمامی مناطق و شرهای مغرب همگی مخالف سازش با رژیم صهیونیستی هستند.

 

مغرب و رژیم صهیونیستی ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰ تحت نظارت آمریکا توافقی در خصوص ازسرگیری روابط و سازش با این رژیم را امضا کردند./ فارس

ارسال نظر